Boligadvokat

3 ting du kan spørge din kommende boligadvokat om

3 ting du kan spørge din kommende boligadvokat om

Det er altid godt at være lidt ekstra forberedt, når du skal ud i byen og hyre professionel hjælp. Det gør sig selvfølgelig også gældende, hvis det er en boligadvokat, du er interesseret i at hyre. Lad os derfor også liste 3 forskellige ting, du med fordel kan spørge din kommende boligadvokat om, før du hyrer vedkommende. Og mon ikke det kan hjælpe dig med at finde den helt rette.

Spørg din boligadvokat om disse 3 ting 

1. Hvordan kan boligadvokaten hjælpe netop dig?

En første ting du kan høre ind til er, hvordan boligadvokaten kan hjælpe netop dig. For der kan være meget forskel på, hvilke ting der ønskes assistance til ved en bolighandel. Det vil derfor også være til din fordel, hvis boligadvokaten kan skræddersy en løsning til lige netop dig. 

2. Hvad kan du forvente ift. sagsbehandlingstiden? 

Et andet punkt, som også er utrolig vigtigt er, hvordan sagsbehandlingstiden er. For det er slet ikke ligegyldigt, hvor hurtigt en boligadvokat kan hjælpe dig. Hvis vi ser på boligmarkedet, som det er i dag, så er der ikke megen tid at spilde, hvis man vil have fingrene i ens drømmebolig. Hvis en advokat derfor også tager ekstra lang tid om papirarbejdet, så kan det stille dig dårligt. 

3. Hvad kommer hjælpen til at koste dig? 

En tredje ting du kan spørge din boligadvokat om er også, hvad hjælpen kommer til at koste dig. For langt de færreste har lyst til at blive overrasket, når det kommer til regningen fra en advokat. Brug derfor også tid på at få tilsendt et uforpligtende tilbud, hvis du har fået en estimeret pris. 

Hvis du vil have lidt hjælp til at finde en boligadvokat, du kan kontakte for at høre nærmere om punkterne herover, så er knudsgaardadvokater.dk et godt bud. Du kan også gå direkte til deres afdeling i København her: boligadvokatkøbenhavn