robotplæneklipper

Brug din tid om sommeren på andet end at slå græs

Brug din tid om sommeren på andet end at slå græs

En af de ting haveejere indtil nu har brugt rigtig meget tid på er at slå græs. Der er lavet en beregning at en gennemsnit have tager 39 timer i sommerhalvåret at blive slået. Det er tid der kan bruges til langt sjovere projekter eller du kan sidde og nyde sommeren og skue ud over en yderst velplejet græsplæne. Du kan spare den tid og samtidig have en velplejet græsplæne ved hjælp af en robotplæneklipper. 

En robotplæneklipper vil når først den er installeret og kanterne stukket ned klare klipperiet. Det er muligt selv at stikke kanterne ned eller også kan du få et firma til at stå for installationen, hvis du ikke selv kan overskue det.

Din græsplæne vil elske dig

Der er en ekstra bonus ved en robotplæneklipper, udover at du selv slipper for at slå den og det er at din græsplæne vil elske dig for det. Den stortrives ved at blive klippet dagligt og de bitte små stykker græs der i stedet for at blive samlet op vil fungere som naturgødning. Mos og kløver mistrives samtidig og vil uddø og efterlade plænen til græsset.

Du kan selv indstille din robotplæneslipper til hvor ofte den skal klippe din græsplæne. Den kan ofte klare op til 120 min, før den skal retur til opladning. Den køre selv retur når den mærker at den er ved at løbe tør for strøm. Opladningen foregår ved hjælp af solenergi og den er derfor en mere miljøvenlig løsning end en traditionel plæneklipper der køre på el eller benzin. Hvis det begynder at regne vil robotplæneklipperen selv vurdere, om det regner for voldsomt til at den kan forsætte eller om det er bedre at køre retur til opladeren.

Der er ingen grund til at frygte at den bliver stjålet, da den kun virker hvis man kender koden.