vvs

Få hjælp til installation af dit toilet

Få hjælp til installation af dit toilet

Uanset om du bygger nyt, er ved at renovere det gamle, eller bare synes der skal en ny kumme til, så kan det være lidt af en opgave at skifte toilettet på dit badeværelse. Opgaven afhænger af, om det er et gammeldags toilet på gulvet eller om det er et væghængt toilet.

Toilet på gulvet

Den nemmeste form for toilet at skifte, det er den gammeldags slags, som bliver skruet fast til gulvet, og næsten er klar til brug herefter.

Hvis du skal montere et toilet på gulvet, så skal du placere kummen hvor den skal fastspændes, fastspænde den, og efterfølgende tilslutte vand, så cisternen kan fyldes korrekt.

Væghængt toilet

At montere et væghængt toilet kan være lidt af en opgave. Toilettet skal gerne hænges korrekt op, så det ikke hænger skævt, hænger ustabilt, eller pludseligt vælter ned fra væggen.

Det at montere et væghængt toilet kræver derfor, at man får målt korrekt op, sørger for det er i vater, og løbende holder øje med, at det hele sidder som det skal.

Hvis man synes opgaven lyder til at være for bøvlet, så kan det være en god idé at finde en VVS’er som kan hjælpe med det.

Find en VVS i Hillerød, som kan hjælpe med opgaven, eller hop på Google og søg efter en dygtig VVS’er i dit område.

Et fjernstyret toilet

Har du købt et af de smarte nymoderne toilettet, hvor der medfølger fjernbetjening, indbygget lys, numseskyl og mange andre funktioner, så opgraderer du helt automatisk sværhedsgraden fra mellem til ekstremt svær.

Et fjernstyret toilet skal ikke kun sidde korrekt på afløbet og have tilsluttet vand så det fungerer. Det skal også have tilsluttet en strømkilde, så alle de tekniske funktioner fungerer som de skal. Derfor skal man medregne strømkabler til toilettet, når man lægger en plan over kabelføringen på badeværelset.