kloakservice kalundborg

Få undersøgt din kloak af en kloakmester

Få undersøgt din kloak af en kloakmester

advertorial

Fra tid til anden kan det være nødvendigt at få undersøgt ens del af kloakken for at sikre, at den fungerer optimalt. Udover at det er ens pligt som hus eller sommerhusejer at sørge for, at kloakken er i tip top stand, er det også vigtigt, fordi vores vejr har ændret sig og der kommer oftere og oftere store mængder vand, som skal ned og væk i kloakken.

Kan vandet ikke komme ned og væk, vil det i stedet finde andre veje som f.eks. din kælder. Du kan f.eks. søge på kloakservice i Kalundborg. Det er også vigtigt for vores almene sundhed, at vores kloakker fungerer. 

kloakservice kalundborg

TV-inspektion af din kloak

Når en autoriseret kloakmester skal undersøge om din kloak er i orden laver han en tv-inspektion. Alt efter hvad han finder vil han kontakte dig, så du ikke bliver overrasket over en voldsom regning. Han kan finde rotter i kloakken og skyldes det at der er et hul et sted i kloakken. Det hul skal stoppes. Du kan med fordel også få kloakmesteren til at undersøge, om der ligger et filter på den del af kloakken, der fører op til huset. Derved slipper du for uvelkommen besøg. 

Viser det sig at din kloak er stoppet, vil han lave en slamslugning, så kloakken igen er åbent og vand og affald ikke bliver stoppet igen. 

For de fleste er vores kloaksystem noget helt naturligt, men i virkeligheden er det kun 150 år gammel. For kørte der hestevogne rundt i byerne og hentede afføring og affald. Det var vigtigt at være på god fod med de mænd, der kørte rundt, da det ellers kunne komme til at spilde.

Inden man opdagede, hvor vigtigt det var at få kontrol over afføring og affald, blev det ofte smidt ud af vinduet eller på møddingen. Her levede rotter så i bedste velgående.