hypnotist.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Home - tandlæge - Flotte tænder hele livet med hjælp fra tandlæge

Flotte tænder hele livet med hjælp fra tandlæge

Posted on oktober 6, 2020 in tandlæge

Hvis du ønsker at bevare dit tandsæt intakt og sundt hele livet igennem er det vigtigt at du holder en god tandpleje rutine. Denne indebærer daglig tandbørstning og rensning mellem tænderne med tandtråd, eventuelt suppleret af mundskylninger. Samtidig bør du booke tid til tand eftersyn og rensning af tænder og tandkød mindst én gang om året.

Når du sætter dig i tandlæge stolen og gaber op giver du nemlig tandlægen mulighed for at undersøge din mund meget grundigt. Han eller hun vil hurtigt kunne konstatere om der skulle gemme sig ansatser til sygdomme i tænder eller tandkød på de steder som ikke kan ses med det blotte øje.

Du kan for eksempel have tilløb til syre skader mellem dine tænder, eller en begyndende absces under tandkødets rand. Dette vil kunne ses på et af ed røntgen billeder som tandlægen optager ved den indledende undersøgelse. Tandlægen vil også kunne fange en parodontose i anmarch og iværksætte en forebyggende behandlings strategi. Dette vil kunne spare dig for mange smerter og måske endda mistede tænder. Og i det lange løb er det faktisk også billigere at forebygge end at forsøge at udbedre skaderne.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Århus?

Er du bosiddende i Århus eller nærmeste omegn er det en god idé at vælge en centralt beliggende tandlæge klinik. Tandlægerne på Stjernepladsen er en af de ældste og mest vel etablerede tandlæge klinikker i Århus.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen finder du udelukkende dygtige og kompetente tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, lige som klinikken indeholder det nyeste og mest moderne udstyr til behandling, undersøgelse og diagnostik. Tandlægeskræk er ingen hindring når du besøger Tandlægerne på Stjernepladsen. Du fortæller blot på forhånd at du har tandlægeskræk. Så vil der blive sat ekstra tid og opmærksomhed af i forbindelse med din behandling.

Bestil tid i dag på stjerneklinik.dk