gasflasker

Gas til mange formål

Gas til mange formål

advertorial

Hvis du er campist, kender du til brugen af gasflasker. En gasflaske tager ikke meget plads i campingvognen eller autocamperen. Men der er meget energi i gas, så med en gasflaske har man energi til mange uger, alt efter flaskens størrelse. Men gasflasker kan også bruges til mange andre formål.

image

Gasflasker til mange formål

Gasflasker kan bruges til mange formål, ja der er næsten ingen grænser for anvendelsesmulighederne. For eksempel kan man bruge gas til at opvarme sommerhuset, garagen, værkstedet eller festteltet. Mange bruger også gas til at varme forteltet. Man kan også forlænge udesæsonen ved hjælp af en terrassevarmere, som kører på gas.

Et helt kapitel for sig selv er jo udekøkkenet. Her kan gasflasker levere energi til gasblussene og til grillen. Man kan på den måde frit placere køkkenet, hvor man har lyst.

Et helt andet anvendelsesområde er ukrudtsbekæmpelse. Med en gasbrænder kan man permanent fjerne ukrudt uden brug af gift. Man slipper for at ligge på knæ og alligevel kun få en brøkdel af ukrudtet op.

Mange professionelle kokke foretrækker at lave mad på gas. Det giver fuld kontrol over madlavningen, da man kan regulere varmen minutiøst.

Et andet professionelt område er gastruck. Den helt store fordel frem for en dieseltruck, er at gastrucken ikke afgiver skadelige gifter og at gas er mere energikompakt.

Primagaz

Som leverandør af gas kan anbefales Primagaz. Primagaz leverer flasker i alle størrelser og til alle formål. Du kan også få en gastank, for eksempel hvis du vil opvarme dit hus med gas. Fordelen med Primagaz er, at de er specialister på området gas, og så kan du få deres produkter ligemeget hvor du bor i landet, eftersom de han 818 forhandlere i Danmark. Så der er aldrig langt til en Primagaz forhandler. Så skulle du løbe tør for gas, er det hurtigt løst.