hundeseler / hundesnor

Hvilken hundesnor er den rette til din hund?

Hvilken hundesnor er den rette til din hund?

advertorial

Lige når det kommer til hundesnore, så er det noget, langt de fleste hundeejere foretrækker på gåturen med hunden. Der er dog lidt forskellige hundesnore, du kan få fingrene i. Spørgsmålet er derfor også, hvilken en som er den helt rette til din hund. Vi prøver at guide dig her. 

Sådan finder du den rette hundesnor til din hund 

Foretrækker du en klassisk eller fleksibel hundesnor?

Helt overordnet så findes der to typer af hundesnore. Du kan få fingrene i den klassiske hundesnor, som er en snor med en fast længde, som ikke kan justeres. Og så findes der den justerbare hundesnor. 

Det er ikke altid sådan, men ofte så vælger hundeejere den klassiske hundesnor til de lidt større hunde. Her er det nemlig ofte muligt at få et bedre greb om snoren, hvis hunden trækker. Den fleksible snor kan derfor også være at foretrække til de lidt mindre hunde, da snoren hurtigt kan gøres enten kort eller lang. 

image

Hvilke funktioner må hundesnoren gerne have? 

Når du skal finde den rette hundesnor, så kan du også forholde dig til, hvilke funktioner hundesnoren gerne må have. Det kan være, du er til en line med LED-lys. Eller måske kunne du tænke dig en elastisk snor, hvis du har en hund, som trækker meget, og hvor du kan mærke, at det går i nakke og skuldre.

Foretrækker du en hundesnor af et bestemt materiale? 

Det at finde den rette hundesnor kan også hænge sammen med det materiale, snoren er af. Og du vil typisk opleve, at du kan få hundesnore i alt fra læder, nylon og meget mere. 

Hvis du forholder dig til det, du har læst her, når du skal vælge en hundesnor, så skal du nok finde den rette til din hund. Og heldigvis så er der mange forskellige, du kan vælge.