gulvafslibning på Fyn

Nyd dine nyafslebet gulve

Nyd dine nyafslebet gulve

advertorial

Noget der virkelig gør, at ens møbler kommer til sin ret, er varme gyldne trægulve. Derfor er det også vigtigt at passe og pleje dem og når de begynder at se grå og triste ud, er det tid til at få dem afslebet. Det er noget du kan gøre selv eller også kan du få en professionel gulvafsliber som gulvkanonen.dk, til at udføre opgaven.

De fleste vælger at få afslebet deres gulve i forbindelse med en flytning. Det skyldes at det er nemmere at slibe gulvene, når der ikke er møbler der skal flyttes. Det skal heller ikke undervurderes at det støver, uanset hvor god man er til at dække til.

gulvafslibning på Fyn

Det vigtige forarbejde

Uanset om du vælger selv at afslibe gulvene eller får et firma til det er det vigtigt at gøre et godt forarbejde inden. Gulvene skal vaskes for ellers vil skidt og snavs blive slebet ned i gulvene. Er der gammel maling eller cement på gulvene skal det også fjernes. Gå gulvene efter for løse søm, da det ellers vil ødelægge det dyre sandpapir. Det har den ekstra fordel at gulvene vil holde op med at knirke.

Fjern gulvpanelerne, så det er nemmere for maskinen at komme helt ind til væggen. Det vil også være med til at gøre gulvet helt lige. Hæng løse ledninger op for ellers skal du stoppe op i tide og utide og flytte ledningen. For hver gang du skal stoppe op mindsker du muligheden for at få et smukt gulv. Sidst men ikke mindst, så husk at dække af, så der ikke kommer støv videre til de andre rum.

Når du eller firmaet er færdige med at afslibe gulvene, er det vigtigt at de bliver behandlet med lud, sæbe eller lak. Mindst tre gange, så de ikke opfører sig som en svamp og tiltrækker snavs, som er svær at fjerne.